Lotje Vis, jouw coach naar WERK


Na het afronden van mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool Den Haag werkte ik de afgelopen 25 jaar succesvol bij verschillende bedrijven en instellingen; ik heb ruime ervaring als leidinggevende, teamcoach en manager in de horeca, de voedingsmiddelen-industrie en arbeidsbemiddeling en re-integratie. Onder meer als sales en marketing manager, als consultant en coach. De rode draad in mijn loopbaan is ondernemerschap.
Steeds wanneer dat, om wat voor reden dan ook, nodig was heb ik initiatief genomen om een stap te zetten in mijn loopbaan, die op dat moment bij mij paste. Al deze stappen en ervaring hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik de stap naar zelfstandig ondernemerschap heb genomen en mijn eigen bedrijf gestart ben in loopbaan-, sollicitatie- en ondernemerscoaching.
Als coach combineer ik mijn kennis en vaardigheden op het gebied van sales & marketing, leidinggeven, ondernemerschap, communicatie, organisatie, advisering en coaching met een flinke dosis betrokkenheid,levenservaring en realiteitszin. Ik vind het heel waardevol om mensen te inspireren bij het vinden van de juiste werkrichting en werkplek en te helpen de woorden te vinden om hun doel te bereiken op het gebied van werk. Of dat nou in loondienst is of als zelfstandig ondernemer. Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om werk te doen dat bij je past, waar je enthousiast van wordt en waar je energie van krijgt.
Ik adviseer en ondersteun jou graag bij het in kaart brengen van je wensen en mogelijkheden, het beantwoorden van je vragen, het helder krijgen van je overwegingen en mogelijkheden, het benaderen van de arbeidsmarkt en bij de verschillende praktische kanten van het zoeken naar en vinden van werk. Samen zorgen we ervoor dat je in beweging komt in de richting die jou op dit moment het beste past!

De mensen met wie ik werk zeggen over mij:

" ...dat ik met heel veel passie en enthousiasme aan het werk ben en dat zij zich geinspireerd en geactiveerd voelen om aan de slag te gaan!"


Daarom doe ik dit werk met zoveel plezier.
Werk zoeken is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid, het is spannend en er hangt wat vanaf. Laten we samen zorgen voor een goede voorbereiding.