info@werkaanwerk.nl

06-12651123

Ondernemerscoaching

Ondernemerscoaching

Overweeg jij om voor jezelf te starten? Wil je je oriënteren op zelfstandig ondernemerschap? Wil jij het werk dat je in loondienst hebt gedaan nu voortzetten als ZZP-er? Heb je een goed idee voor een bedrijf, maar heb je hulp nodig om dit te concretiseren en echt te starten? Ben je graag goed voorbereid? Heb je nog twijfels of het ondernemerschap wel iets voor jouw is?

Ik bied je, als ondernemerscoach, een deskundige 'spiegel'. Met ruime ervaring met werk in loondienst in diverse branches en functies, als coach van startende ondernemers vanuit een uitkering en als ervaringsdeskundig zelfstandig ondernemer. Zodat jij kunt gaan doen wat je echt wilt.

We kunnen bijvoorbeeld aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Ondernemersvaardigheden

  • Het schrijven van een degelijk business plan (zeker als je externe financiering voor je bedrijf nodig heb)

  • Je doelgroep en waar je die kunt vinden

  • Verkoopstrategie

  • Marketing en PR

  • Begroting en financiele onderbouwing

  • Netwerken voor je onderneming


Ik zorg dat je in actie komt en echt aan het werk (ondernemen) gaat. Zodat je je doel ook echt gaat bereiken.

We starten met een gratis kennismakingsgesprek. Als er een klik is tussen ons maak ik een offerte voor je, toegespitst op jouw situatie. Daarna gaan we aan de slag om jouw onderneming tot een succes te maken.

Neem contact met me op om een afspraak te maken.


De Startversneller

Als Business coach ben ik verbonden aan het programma De Startversneller. Dit programma wordt gefinancierd door de provincie Gelderland en Overijssel en is er voor ondernemers die maximaal 5 jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Als coach ben ik gekwalificeerd voor dit programma en help ik je graag verder met gerichte business coaching. Meedoen kan door je in te schrijven voor De Startversneller via www.destartversneller.nl. Ontdek snel of je in aanmerking komt voor een voucher €1.000,- te besteden aan coaching en/of opleiding.


Wat kun je van mij verwachten?

Een deskundige ‘spiegel’, die hou ik je graag voor, met ruime ervaring in diverse commerciële- en managementfuncties in diverse branches, als coach van startende ondernemers en als ervaringsdeskundig zelfstandig ondernemer. Zodat jij kunt gaan doen wat je echt wilt, maar dan wel vanuit een goed onderbouwd plan.

Ben jij recent voor jezelf gestart? Wil je vanuit jouw expertise en netwerk, jouw propositie verder aanscherpen? Heb je een goed idee voor een bedrijf, maar heb je hulp nodig om dit te concretiseren en als starter doorgroeien naar echt starten?

We kunnen aan de slag met:


•Ondernemersvaardigheden
•Het schrijven van een degelijk business plan
•Keuzes maken en koers bepalen
•Doelgroep
•Verkoopstrategie
•Marketing en PR
•Begroting en financiële onderbouwing
•Netwerken voor je onderneming

Referentie van Noortje van Zeyl

"Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Het heeft mij enorm geholpen om erachter te komen waar mijn werk passie ligt en hoe ik hier het beste invulling aan kan geven.
Lotje heeft mij geholpen om er achter te komen of ik zelfstandig ondernemer wil worden en wat mijn product of dienst dan zou gaan worden of toch in loondienst gaan.
Lotje heeft mij sturing gegeven en goede kritische vragen gesteld waardoor ik zelf met de antwoorden kwam en ik hier een duidelijke beslissing in kon nemen waar ik nu volledig achter sta.
Ik ben enorm blij dat ik de stap gezet heb en voor een samenwerking met Lotje heb gekozen en zou haar zeker aanbevelen aan anderen."

- Noortje van Zeyl -


Referentie van Marjolein van der Burgt

"Lotje is een fantastische coach met hart voor de werkzoekenden en ondernemers. Ze biedt een luisterend oor en geeft praktische handvatten. Ook helpt ze je je talenten in beeld te brengen, zodat je datgene kunt doen waar je energie van krijgt. Ze heeft voor mij een talentenpaspoort gemaakt, waardoor ik meer inzicht in mezelf gekregen heb. Ik heb nu duidelijk hoe ik mijn talenten in kan zetten om een succesvolle ondernemer te worden."

- Marjolein van der Burgt, Levensverbinding.nl -