Talentenpaspoort

Met het talentenpaspoort ontdek je je WERKelijke talenten. Je talenten zijn een gave, vanaf geboorte of ontwikkeld op heel jonge leeftijd. Je talenten onderscheiden je van anderen en maken je bijzonder. Je WERKelijk talent is het potentieel om een voortdurende buitengewone prestatie te leveren.

"Het Talentenpaspoort is een unieke en wetenschappelijk onderbouwde tool om je WERKelijke talenten te ontdekken. Je kan als persoon je individuele Talentenpaspoort maken en je kan als team je Team-Talentenpaspoort maken.

De meeste online vragenlijsten meten je competenties, niet je talenten. Competenties geven aan, hoe goed je iets kan. Wanneer je competenties meet krijg je echter alleen een momentopname d.w.z. ” Waar sta ik nu?”.

Jouw Talentenpaspoort zegt je niet waar je nu staat , maar wel waar je potentieel ligt. De bouwstenen van je potentieel zijn je drijfveren, passies en denkstijlen. Samen vormen ze je talenten."

(Bron: https://www.mytalentpassport.com/index.php)

Gecertificeerd coachIk ben gecertificeerd om te werken met het Talentenpaspoort, via de opleiding van WLO in Oosterbeek.

Je kunt het Talentenpaspoort los inkopen of als onderdeel van een loopbaantraject.Hoe werkt het?

Het Talentenpaspoort bestaat uit een lijst met 120 vragen die je digitaal invult. Je antwoorden komen samen in een analyse die we samen uitgebreid bespreken. Dit rapport geeft je geen antwoord op de vraag: "Wat moet ik worden? Welk werk zou ik moeten doen?" Maar het geeft wel inzicht in wat voor jou belangrijk is, wat jouw drijfveren, passies en denkstijlen zijn. En daarmee geeft het je handvatten voor de langere termijn die je helpen bij loopbaankeuzes waar je voor komt te staan.

Het Talentenpaspoort past heel goed in een loopbaantraject. Ben je al even zonder werk en wil je graag ontdekken welke kant je op wilt? Wil je je orienteren op een carriereswitch? Wil je je opnieuw orienteren op de arbeidsmarkt na een periode zonder betaald werk? Het Talentenpaspoort kan je helpen bij deze zoektocht