WERKaanWERK

info@werkaanwerk.nl

06-12651123

Referentie van Dennis Eversen

"Nadat mijn werkgever mij de kans had geboden om te onderzoeken wat mijn kernkwaliteiten zijn en welke richting ik op wil in mijn carrière kwam ik in contact met Lotje. Aan de hand van het talentenpaspoort werd dit al snel duidelijk en zijn we na een aantal sessies tot een conclusie gekomen. Wat ik waardeer aan de werkwijze van Lotje is dat ze totaal zich zelf is, meedenkend en adviserend. Ze haalt je ook echt uit je comfortzone waardoor je getriggerd word om anders te denken.

Ik heb het traject als zeer prettig ervaren en ik kan Lotje als Loopbaanspecialist van harte aanbevelen.!"

- Dennis Eversen -

Referentie van Sundryia Grubb

"Als onderdeel van het Startversneller programma mocht ik een coach uitzoeken. Wat ben ik blij dat ik Lotje voor dit traject heb gekozen! Meteen al bij de eerste ontmoeting voelde ik me bij Lotje ontzettend op mijn gemak en wist ik dat ik bij haar in goede handen zat. Ze gaf me tips en feedback waar ik écht wat aan had en die ook goed bij me paste. Lotje heeft enorm veel kennis en expertise van waaruit ze kan putten en heeft me gedurende het hele coachingstraject op veel gebieden geholpen. Enerzijds met allerlei praktische zaken, zoals het versterken van mijn cv en LinkedIn pagina’s, en met het beter in beeld krijgen van de capaciteit en het verdienmodel van mijn bedrijf. Hierdoor kreeg ik veel meer rust in mijn hoofd en kon ik mijn energie effectiever op andere zaken richten. Anderzijds is Lotje ook een creatieve denker die je stimuleert om net vanuit een ander perspectief te denken. Dit alles maakt dat ze een fijn klankbord is om mee te brainstormen en om je ideeën mee uit te werken. Lotje geeft je heldere, eerlijke feedback waar je echt wat mee kunt. Maar waar ik vooral van genoten heb, is haar humor, generositeit, warmte en betrokkenheid. Lotje is er echt voor je en wil je oprecht helpen om tot volle bloei te komen met je onderneming. Van harte bedankt Lotje!"

- Sundryia Grubb -

Referentie van Eugène Zeldenrijk

"Lotje is een geweldige job coach. Iemand die je echt het gevoel geeft dat je gezien en gehoord wordt. En iemand met een gezonde kijk op het werkveld anno 2022. Dankzij haar weet ik wat ik wil, waar ik goed in ben, en welk werk ik met plezier doe. Voor een duizendpoot als ik een echte uitkomst ! Ik kan Lotje warm aanbevelen!!!"

- Eugène Zeldenrijk -

Referentie van Suzanne Gelderman

"Lotje Vis heb ik ervaren als een zeer enthousiaste en meedenkende loopbaancoach. Door middel van een talentenpaspoort heeft ze mij laten inzien welke richtingen wel en welke helemaal niet bij mij passen. Ze neemt de tijd voor je, luistert goed en ze kan je daarna helpen om een beter beeld te krijgen van wat je zou willen en kunnen. Ze geeft praktische tips waarmee je gerichte stappen kunt zetten. Ik zou mensen die zoekende zijn of vastgelopen in hun werk zeker aanraden om de hulp van Lotje in te roepen."

- Suzanne Gelderman -

Referentie van Marjolein Hutten-Rouwenhorst

"Ik zocht ondersteuning bij de hele zoektocht naar nieuw werk. Ik wist niet goed waar ik moest beginnen en wat ik nou wilde in een nieuwe baan. Het trajct bij Lotje Vis heeft mij letterlijk geholpen met de hele zoektocht. Door middel van het Talentenpaspoort wist ik op welke drijfveren ik mij moest richten en zodoende kwam ik erachter wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Ik heb de concrete opdrachten, adviezen en feedback als zeer prettig ervaren. Lotje speelde tijdens het traject in op wat voor mij nodig was waardoor ik een heel productief loopbaantraject heb gehad. Ik heb ontdekt welk werk ik wil gaan doen en ben op dit moment aan het solliciteren op functies waar ik echt enthousiast van word."

- Marjolein Rouwenhorst -

Referentie van Jacqueline de Jong

"Lotje heeft me, o.a. door het talentenpaspoort, maar zeker ook door de ges prekken, enorm geholpen bij het inzicht krijgen in hoe mijn talenten en waarden mijn ondernemerschap en mijn zijn beïnvloeden. Uiteindelijk de stap durven te maken om niet door te gaan als ondernemer en zo switchte Lotje van ondernemerscoach de laatste gesprekken naar sollicitatiecoach! Heel flexibel en begaan! Dank je wel, Lotje!

- Jacqueline de Jong - Bredenhoff -

Referentie van Peter van Altena

" Erg goede ervaring gehad deze week met Lotje. Ik kwam voor een uitleg over het door mij ingevulde 'Talentenpaspoort' (de enige -die ik kon vinden- wetenschappelijk gebaseerde manier om uit te vinden waar talenten nu ECHT liggen) en heb tijdens ons gesprek veel waardering gekregen over de professionele duiding die Lotje me gaf over de resultaten. Uiteraard zou ik theoretisch gezien - zeker op m'n leeftijd - wel zo ongeveer moeten weten waar talenten liggen, maar om dat op een uitstekend onderbouwde manier nogmaals gespiegeld te krijgen, biedt een absolute meerwaarde . Vooral de constructieve vragen/uitdagingen die tijdens het gesprek aan bod kwamen heeft mezelf echt een stuk verder gebracht en geeft me nu de mogelijkheid nog gerichter er mijn voordeel me te doen. Ik kan iedereen - zonder voorbehoud - Lotje Vis aanraden voor begeleiding en support voor vraagstukken rond WERK, en vooral als jezelf nog meer plezier en succes uit dat werk wilt halen! "

- Peter van Altena, Vice President After-Sales & Services EMEA, ATS Automation -

Referentie van Gisèle Hyett

" Na mijn afstuderen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Na het 7 maanden zelf te hebben geprobeerd (zonder resultaat) leek het mij verstandig om toch eens hulp in te gaan schakelen. Ik weet goed wat ik wel en niet zoek in een baan maar ik merkte dat ik, doordat er zoveel tijd overheen gaat en er enkele afwijzingen volgde, onzeker werd. Ik wilde graag eens de mening van een professional met betrekking tot mijn cv. Lotje heeft me hier heel goed bij geholpen. Ik heb nu een cv wat veel sterker weergeeft wie ik ben en wat ik wil. Lotje geeft eerlijke, duidelijke feedback zonder dat het voelt als een aanval op jezelf. Ik ben blij dat ik tijdens onze sessies weer tot wat nieuwe inzichten ben gekomen en dat ik nu een cv heb waarmee ik hopelijk flink wat sollicitatiegesprekken ga binnenslepen. Ik zou het coaching traject zeker aanbevelen omdat het helpt om je gedachten op een rij te krijgen en stappen te zetten in het sollicitatietraject. Ik hoop dat ik snel kan melden dat ik een baan heb gevonden die bij mij past."

- Gysele Hyett -

Referentie van Sonja

" Na 25 jaar gewerkt te hebben bij dezelfde baas was ik op zoek naar een nieuwe baan. Omdat ik lang niet gesolliciteerd had en niet meer wist hoe je tegenwoordig aan een nieuwe baan komt, heb ik de hulp van een jobcoach ingeschakeld. Ik zocht hulp voor het maken van een goede brief en CV, en ik wilde weten hoe je op andere manieren aan een nieuwe baan kunt komen. De samenwerking met Lotje was positief, het was vrijblijvend, ongedwongen en ik voelde mij helemaal thuis. Wat mij het heeft gebracht is, dat mijn CV up to date is, het schrijven van een brief beter gaat en het mij duidelijk geworden is waar ik wel en waar ik niet wil werken, en dat netwerken een andere belangrijke weg is om aan een andere baan te komen. Met deze informatie ga ik na 8 afspraken zelf aan de slag om uiteindelijk een nieuwe baan te vinden. Door haar geduldige, positieve en enthousiaste houding en haar goed luisterend oor zal ik Lotje zeker aanbevelen bij mensen uit mijn omgeving."

- Sonja Arentsen -

Referentie van Wanda Dijkhof

"Omdat ik al jaren hetzelfde CV gebruik, wilde ik wel eens weten hoe mijn CV door werkgevers bekeken wordt. En waar nodig te verbeteren is. Lotje heeft mijn CV eens goed doorgenomen en gaf mij het CV terug met voor mij zeer waardevolle feedback.
Ik heb de feedback als zeer opbouwend en prettig ervaren.Het gaf mij energie om mijn CV te herschrijven.
Met de handvatten die Lotje mij heeft gegeven heb ik een beter CV kunnen schrijven. Een CV dat niet alleen weergeeft wat ik de afgelopen tijd voor functies heb gehad, maar ook hoe ik deze functies heb ingevuld. Ik heb geleerd om te schrijven over wie ik ben en wat ik kan .
Ik zou Lotje zeker aanbevelen als sollicitatiecoach! Ze heeft mij erg prettig en deskundig geholpen."

- Wanda Dijkhof -

Referentie van Noortje van Zeyl

"Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Het heeft mij enorm geholpen om erachter te komen waar mijn werk passie ligt en hoe ik hier het beste invulling aan kan geven.
Lotje heeft mij geholpen om er achter te komen of ik zelfstandig ondernemer wil worden en wat mijn product of dienst dan zou gaan worden of toch in loondienst gaan.
Lotje heeft mij sturing gegeven en goede kritische vragen gesteld waardoor ik zelf met de antwoorden kwam en ik hier een duidelijke beslissing in kon nemen waar ik nu volledig achter sta.
Ik ben enorm blij dat ik de stap gezet heb en voor een samenwerking met Lotje heb gekozen en zou haar zeker aanbevelen aan anderen."

- Noortje van Zeyl -

Referentie Mirjam Bakker

" De workshop van Lotje heeft mijn leerlingen tools gegeven, waarmee ze een pracht cv kunnen maken! Een cv waar ze nu bijvoorbeel d bij het zoeken van een stage of bijbaantje en later bij het zoeken van een echte baan wat aan hebben. Dat is ook mijn bedoeling met deze lessen, dat alle leerlingen een goed cv kunnen maken , ook als je bijvoorbeeld geen hulp hebt van je ouders/ verzorgers (want dat is niet altijd vanzelfsprekend!).
Ik zie deze lessen als een middel om te strijden tegen sociale ongelijkheid. Elke leerling een eerlijke kans en nu ook allemaal met een super cv!
Laat de stageplekken en bijbaantjes maar doorkomen.......met dank aan Lotje!"

Mirjam Bakker - de Winter, docent LBO, decaan, RSG NOV

Referentie van Elfriede

"Lotje is een prettig mens om mee te praten. Zij is in staat om door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen te zorgen dat je dingen vanuit een nieuw perspectief gaat bekijken . Ook de voorbeelden uit de praktijk die zij geeft zorgen voor verheldering van de situatie. De gefaseerde, praktische aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik stap voor stap mijn weerstand voor bepaalde zaken heb leren kennen en dat ik meer kon ontspannen en stappen nemen naar de toekomst."

- Elfriede -

Referentie van Marjolein van der Burgt

"Lotje is een fantastische coach met hart voor de werkzoekenden en ondernemers. Ze biedt een luisterend oor en geeft praktische handvatten. Ook helpt ze je je talenten in beeld te brengen, zodat je datgene kunt doen waar je energie van krijgt . Ze heeft voor mij een talentenpaspoort gemaakt, waardoor ik meer inzicht in mezelf gekregen heb. Ik heb nu duidelijk hoe ik mijn talenten in kan zetten om een succesvolle ondernemer te worden."

- Marjolein van der Burgt, Levensverbinding.nl -

Referentie van Joyce Leerkes

Gedurende mijn loopbaantraject heb ik Lotje als een zeer betrokken, gedreven en getalenteerde coach ervaren. Ze weet passend aan te sluiten bij een breed scala aan vragen en ik ging altijd met allerlei opdrachten en tools naar huis. Haar kritische blik heeft geholpen om meer inzicht in mijzelf, waaronder mijn drijfveren en talenten, te krijgen en te begrijpen hoe ik deze het best tot hun recht kan laten komen. Deze kennis en inzichten zal ik altijd met mij mee dragen en kunnen gebruiken, zowel in mijn zoektocht naar de ideale baan als in mijn privé leven. Kortom: ik had het voor geen goud willen missen!

- Joyce Leerkes -

Referentie Geraldine Kwekkeboom

" Het was inderdaad een inspirerende bijeenkomst die duidelijk om een vervolg riep. Bevlogen en met zinnige informatie legde Lotje het proces van solliciteren uit , vanuit de werkzoeker bekeken maar ook vanuit de 'werkhebber' ("mensen vinden het fijn als ze je kunnen helpen, probeer daarom duidelijk te zijn in je vraag"). De 2 uur vlogen om en ze was nog lang niet uitverteld.
En daarom heel fijn dat ze in een vervolg-workshop komt uitleggen en laten ervaren hoe je in korte tijd ècht duidelijk kunt maken wat je wil vragen, de kunst van het pitchen dus."

- Geraldine Kwekkeboom - ArboPositief Zwolle -