WERKaanWERK

info@werkaanwerk.nl

06-12651123

Lotje Vis, jouw coach naar WERK


“Waarom doe jij dit werk eigenlijk?”, vroeg een coachee onlangs aan mij. Zij stond op het punt om te kiezen voor een loopbaancoach en wilde weten waarom ze voor mij zou kiezen. Ik vond het een mooie vraag, en moest ook even nadenken om haar de kern van mijn passie voor coaching naar werk uit te leggen. Ik verheug me dagelijks op mijn werk en de ontmoetingen met de mensen die ik begeleid. Dat werkplezier gun ik jou ook!
In mijn loopbaan ben ik steeds bezig met ‘mensen’ en ‘werk’, maar ik dacht wel vaak: “had ik maar een vak gekozen!”, omdat niet altijd duidelijk was ‘wat ik later zou worden’.

Via de Hoge Hotelschool in Den Haag, werk als intercedent bij Randstad Uitzendbureau, een aantal jaren in het buitenland als leidinggevende bij een levensmiddelen groothandel, sales manager/coach bij Coca-Cola, en consultant bij een landelijk werving & selectiebureau, kwam ik bij een re-integratiebureau terecht. Ik begeleidde mensen met een werkloosheidsuitkering bij het starten van een eigen bedrijf. Fantastisch! Met de hele diverse ervaring die ik heb opgedaan kan ik van waarde zijn voor mensen die een nieuwe stap gaan maken in hun loopbaan.

Van nature werk ik heel gestructureerd, bereid ik mijn werk goed voor en zorg ik dat zaken voor elkaar zijn. In het werk als re-integratiecoach, werd ik aangesproken op mijn kwaliteiten om anderen zich te laten ontwikkelen, stappen te zetten en zelf het werk te doen. Ik kan niet voorbereiden wat voor de coachee belangrijk is en wat tijdens de coaching aan bod zal komen. Dat geeft me de ruimte om in te gaan op wat voor de coachee nodig is om stappen te zetten en doelen te realiseren.

En daarom ben ik in 2017 gestart met mijn eigen bedrijf in coaching voor loopbaan, solliciteren en ondernemen. De rode draad in de coaching van WERKaanWERK is gericht op jouw talenten en jouw verhaal. Wat zijn jouw drijfveren, waar loop jij warm voor, waar krijg jij echt energie van? Dat vormt de basis voor de stappen die je gaat nemen in de richting van jouw werkdoel. Ik help je om verder te kijken dan je gewend bent te doen en houd je een spiegel voor om verder te komen.