Loopbaancoaching

WERKaanWERK is er voor jou als je je oriënteert op een nieuwe stap in je carrière. Dat kan zijn vanuit je huidige baan (outplacement, loopbaanoriëntatie), als je 'tussen twee banen in' zit, met wellicht een uitkering, of na een langere periode buiten het arbeidsproces (re-integratie).

We brengen samen jouw mogelijkheden en wensen voor werk in kaart. Hierbij staan vragen als Wie ben ik?, Wat kan ik? en Wat wil ik? centraal. In effectieve 1-op1 gesprekken en met oefeningen gaan we op zoek naar antwoorden op deze en andere vragen. Daarnaast gaan we ook op zoek naar wat jouw energie geeft en wat juist niet, zodat je daar rekening mee kan houden bij het zoeken naar nieuw werk. Ik luister goed naar je en houd je de spiegel voor, zodat je je verder kunt ontwikkelen en zelfbewuster aan je loopbaan kunt werken.

We starten met een vrijblijvend, kosteloos kennismakingsgesprek. Daarna maak ik een offerte voor je, toegespitst op jouw situatie, op basis van onze afspraken. Daarna gaan we aan de slag met als doel succesvol (nieuw) werk te vinden.

WerkaanWerk ondersteunt mensen van alle leeftijden in alle beroepsrichtingen en branches.

Neem contact met me op om de mogelijkheden en aanpak te bespreken.

Refentie van Elfriede

"Lotje is een prettig mens om mee te praten. Zij is in staat om door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen te zorgen dat je dingen vanuit een nieuw perspectief gaat bekijken. Ook de voorbeelden uit de praktijk die zij geeft zorgen voor verheldering van de situatie. De gefaseerde, praktische aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik stap voor stap mijn weerstand voor bepaalde zaken heb leren kennen en dat ik meer kon ontspannen en stappen nemen naar de toekomst.

Elfriede

Refentie van Marleen Blokker


" Bedankt!

... voor je luisterend oor
... je verhelderende vragen
... je complimenten
... voor de zaadjes die zijn geplant en de komende periode verder zullen gaan ontkiemen!

Marleen Blokker

Referentie van een klant die een verkort loopbaantraject heeft doorlopen

Klant wil een carrière switch maken en zoekt daar hulp bij. In een aantal sessies gaan we op zoek naar wat hij werkelijk wil en hoe hij dat kan bereiken. Nu aan het einde van het begeleidingstraject is hij zover dat hij een keuze kan gaan maken uit 2 opleidingen en daar werk bij gaat zoeken. De feedback die ik van hem kreeg na het loopbaantraject is:

Je hebt me een spiegel voorgehouden en me laten ontdekken wat mijn kwaliteiten zijn. Je hebt me gestimuleerd om stappen te definiëren en me geholpen om deze stappen ook echt te gaan nemen.