Zakelijke opdrachtgevers kunnen WERKaanWERK sollicitatiecoaching inschakelen voor ondersteuning en advies aan hun werknemers, klanten, uitkeringsgerechtigden of studenten.


Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en voor een offerte op maat.

Onderwijsinstellingen 

Ik geef gastlessen voor uw leerlingen/studenten, op het gebied van loopbaan- en arbeidsmarktoriëntatie. Onderwerpen hierbij kunnen zijn het opstellen van een CV en sollicitatiebrief, profilering op sociale media, gebruik maken van je netwerk, de eerste indruk bij solliciteren. Alles gericht op het vinden van (vakantie)werk, een stagebedrijf of een eerste baan. 

"De workshop van Lotje heeft mijn leerlingMirjam Bakker - de Winter, RSGen tools gegeven, waarmee ze een pracht cv kunnen maken! Een cv waar ze nu bijvoorbeeld bij het zoeken van een stage of bijbaantje en later bij het zoeken van een echte baan wat aan hebben. Dat is ook mijn bedoeling met deze lessen, dat alle leerlingen een goed cv kunnen maken , ook als je bijvoorbeeld geen hulp hebt van je ouders/ verzorgers ( want dat is niet altijd vanzelfsprekend! ).

Ik zie deze lessen als een middel om te strijden tegen sociale ongelijkheid. Elke leerling een eerlijke kans en nu ook allemaal met een super cv!

Laat de stageplekken en bijbaantjes maar doorkomen.......met dank aan Lotje!"

Mirjam Bakker - de Winter, docent LBO, decaan, RSG NOV

Bedrijven

Ik bied outplacement, loopbaanoriëntatie,  loopbaanontwikkeling en sollicitatiecoaching aan voor werknemers die, al dan niet gedwongen, op zoek zijn naar ander werk binnen of buiten uw organisatie. Dat kan zijn omdat uw bedrijf een reorganisatie moet doorvoeren, een fusie aangaat of omdat een medewerker niet meer op de juiste plaats zit binnen uw organisatie. Wilt u uw medewerker(s) deze praktische en effectieve ondersteuning aanbieden, neem dan contact met mij op. 

Gemeentes


Ik bied loopbaan- en sollicitatiecoaching aan voor uw clienten bij het vinden van betaald werk. Dit kan bestaan uit arbeidsmarktoriëntatie, het maken van een passend cv, het schrijven van pakkende sollicitatiebrieven, het voorbereiden van sollicitatiegesprekken of een sollicitatietraining en het inzetten van netwerken om aan werk te komen. Maar ook een loopbaantraject gericht op het helder krijgen van de wensen en mogelijkheden van de kandidaat en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Neem contact met mij op om de specifieke mogelijkheden voor uw clienten te bespreken. 


Bijeenkomsten voor werkzoekenden


Ik geef workshops en praktische trainingen voor werkzoekenden, bijvoorbeeld tijdens vacaturecafé's, op banenmarkten en voor samenwerkingsverbanden van werkzoekenden, die hen samenbrengen en ondersteunen. Thema's waarover deze workshops kunnen gaan zijn: het schrijven van een effectief cv, leiding nemen in je sollicitatieproces door middel van netwerken (WERK aan je netWERK), leren pitchen voor netwerkgesprekken. Ik ga graag met u in overleg over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met mij op.


"Het was inderdaad een inspirerende bijeenkomst die duidelijk om een vervolg riep. Bevlogen en met zinnige informatie legde Lotje het proces van solliciteren uit, vanuit de werkzoeker bekeken maar ook vanuit de 'werkhebber'("mensen vinden het fijn als ze je kunnen helpen, probeer daarom duidelijk te zijn in je vraag"). De 2 uur vlogen om en ze was nog lang niet uitverteld. 

En daarom heel fijn dat ze in een vervolg-workshop komt uitleggen en laten ervaren hoe je in korte tijd ècht duidelijk kunt maken wat je wil vragen, de kunst van het pitchen dus."

Geraldine Kwekkeboom - ArboPositief Zwolle

Loopbaan-, outplacement- en re-integratiebureau's


Ik bied sollicitatiecoaching aan, die onderdeel kan zijn van het loopbaantraject dat u met uw klanten afspreekt. Daarnaast ga ik graag met u in overleg over mogelijke samenwerking. Neem hiervoor contact met mij op.


Samenwerkingspartners